Politikë Më shumë

BRAJOVIQ U TAKUA ME PAPA FRANCESKON

Prej tvteuta17:31, 27 Mars 2019

Kryetari I Kuvendit te Malit te Zi Ivan Brajoviq u takua sot ne Vatikan me prijesin e kishes katolike papa Franceskon. Ata gjate bisedes qe paten, nder te tjera theksuan rendesine e bashkejeteses se pjesetareve te ndryshem te konfesioneve fetare, kombetare dhe kulturore qe I ka Mali I Zi. Ne bisede me papen kam shprehur kenaqesine dhe nderin e ketij takimi, jo vetem pse eshte fjala per prijesin e Kishes katolike, por per arsye se ne momentin kur e tere bota perballet me krize serioze, ai me mesazhet e tija dhe shembullin personal, promovon njerezimin si vlere te posacme. Poashtu Papa Franceskut, posacerisht Ia kam theksuar se vizita e tij do te ishte nje nder e madhe per Malin e Zi dhe qe e presin te vije vitin e ardhshem.

  • 1

    Radio