Aktuale Më shumë

17.000 të punësuar me rroga minimale

Prej tvteuta10:02, 24 Janar 2017

Në Mal të Zi 17.067 punëtor marrin rrogën minimale prej 193 eurosh, njoftohet nga Drejtoria e tatimeve, çka përbën 9% të komplet numrit të të punësuarve në vend. Numri  më i madh i puntorëve me rrogë minimale është regjistruar në sektorët e tregtisë me pakicë, restoraneve, shitoreve të paspecializuara, tregtisë së paspecializuar me shumicë, ndërtimtarisë dhe sigurimit privat.

Rroga minimale në Mal të Zi me përfshirjen e kontributeve dhe tatimeve është 288 euro.

  • 1

    Radio