Sociale Më shumë

Seancë e posaçme

Prej tvteuta14:41, 8 Dhjetor 2014

Këshilli antikorrupsion, me rastin e ditës ndërkombetare të luftës kundër kësaj dukurije, sot do të ketë seanc të posaçme në të cilën do të jetë i pranishem edhe shefi i delegacionit Europian në Mal të Zi, Mitja Drobniq. Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit është themëluar që në vitin 2003 nga kuvendi i Kombëve të Bashkuara me qëllim që të zbulohet problemi i korrupsionit dhe roli i Kombëve të Bashkuara per çrrenjosjen e tij. Ministri i drejtësise Dushko Markoviq ka thënë se në Malin e Zi vazhdimisht bëhen perpjekje me qëllim të përforcimit të efikasitetit, koordinimit dhe kapaciteve antikorrupsion.

  • 1

    Radio