Politikë Më shumë

Zgjedhjet lokale në Ulqin: FORCA dhe PDS mga 9 mandate, “Zgjohu Ulqin 7 mandate

Prej tvteuta10:07, 5 Shkurt 2018

Në zgjedhjet e djeshme lokale në Ulqin, Forca e Re Demokratike dhe Partia Demokratike e Socialistëve morën nga 9 mandate, koalicioni “Zgjohu Ulqin” 7 mandate, UDSH dhe Socialdemokratët nga 3 mandate, dhe Lëvizja Qytetare URA 2 mandate. Partitë e tjera nuk arritën të kalojnë cenzusin.

Në Kuvendin e Ulqinit nuk do të ketë përfaqësues të Partisë Socialdemokrate, Partisë Boshnjake, koalicionit të PSP dhe Frontit Demokratik, as Demokratëve, të cilët nuk kanë arritur të sigurojnë numrin e duhur të votave.

  • 1

    Radio