Rajoni/Bota Më shumë

Zgjedhje e keqe

Prej tvteuta11:12, 10 Janar 2015

Veprimtari i shquar, Adem Demaçi, duke folur për atë, se si kosovarët në numër të madh po vazhdojnë të braktisin vendin, thotë se migrimi ilegal është zgjidhje e keqe.

“Është zgjidhje shumë e keqe. Po qarkullojnë disa spekulime se kinse ata po rehatohen atje. Por e gjitha është se ata po shkojnë në disa skuta atje. Nuk kanë ku të shkojnë, s’janë duke pranuar azil, s’kanë vend për asnjë njeri,- ka porositur  Adem Demaçi.

Ai ka shtuar se Strategjia e Evropës është që ta zhvillojë Kosovës dhe Shqipërinë, dhe mos t’i gjuhen Evropës atje, por në vendet e veta të gjejnë një mundësi për të punuar e për të ekzistuar.

  • 1

    Radio