Aktuale Më shumë

“Vitet e humbura”, libri më i ri i autorit Shaban Peraj

Prej tvteuta09:49, 4 Shkurt 2016

Sonte  në restorantin Lamiga në Krythë të Anës së Malit,  do të përurohet libri më i ri i Shaban Perajt,  “Vitet e humbura”. Peraj, në këtë libër publicistik kryesisht trajton tema nga problemet shoqërore, problemet e kulturës , intervista, komente e opinione. Lidhur me  librin  në fjalë, do të flasin,  Nali Draga , Gjekë  Gjonaj dhe Ali Salaj.

Ky është libri i dytë i Shaban Perajt. Ai në vitin 2005 ka botuar librin m monografik “Ana e Malit”. Ka qen kryeredaktor në Radio Ulqin dhe bashkëpunëtorë i shumë gazetave shqipe në Kosovë e Shqipëri. Para se të merret me gazetari ka punuar si mësimdhënës i gjuhës dhe letërsisë shqipe në qendër të arsimit të mesëm në Ferizaj dhe në Gjimnazin e Ulqinit.

 

  • 1

    Radio