Sporti Më shumë

Vikendin që lam pas klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit në dy aktivitete sportive

Prej tvteuta10:19, 15 Mars 2022

Vikendin që lam pas klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit në dy aktivitete sportive,në Novi Sad dhe në Tiranë.
Në qytetin e Novi Sad-it u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së Sabac Open 2022 për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma.
Në këtë aktivitet të Taekwondo-së u paraqiten 906 sportist, 74 ekipe nga 14 shtete. Taekwondo Ulqini u paraqitë me 14 sportist. Ekipi Ulqinit arriti të sjellë 12 medalje dhe një trofe.
Sportistët që u kurorzuan me medalje:
🥇Enes Dushku
🥇Sumeja Bisha
🥇Leona Lleshi
🥇Gabriel Jankoviq
🥇Nehar Dabi
🥇Ajan Brashnjani
🥈Amell Nuti
🥈Amella Nuti
🥉Amra Dushku
🥉Adnan Mekic
🥉Eren Karaminxhoja
🥉Erdi Resulbegu
Në rënditjen e përgjithshme Ulqini u rendit ne vendit e parë në disciplinën e Formave.
Ndërsa në qytetin e Tiranës u mbajtë turneu për kategorin femij dhe kadet ( Children & Cadet Select) poashtu për të dy disciplinat. Taekwondo Ulqini u paraqitë me 15 sportista.
Ekipi nga Ulqini shellë 12 medalje dhe 2 trofe.
🥇Vlera Dabi
🥇Sara Kraja
🥇Arta Ismailaga
🥇Merisa Malokraja
🥇Erina Tula
🥇Sara Doda
🥇Fabian Zadrima
🥈Denis Cobi
🥈Iman Lihari
🥉Ensar Doda
🥉Ajan Uruçi
🥉Berina Kollari
Në rënditjet e përgjithshme Ulqini zuri vendit e tretë në kategorin Children dhe trofe 🏆 për pjesmarrje dinjitoze.

  • 1

    Radio