Sociale Më shumë

Vendosje e matësave të rinj elektrik

Prej tvteuta10:04, 14 Shkurt 2017

Nga Shërbimi i shpërndarjes së energjisë elektrike të Malit të Zi lajmërojnë se në disa lagje të Ulqinit sot do të vazhdojë vendosja e matësave të rinj elektrik. Matësa të rinj do të vendosen në Gjerana, qendrën e Shtojit, Femiqi , Beogradsko naselje dhe Bregvi.

Në varësi të zonës dhe kohës së montimit të matësave, në këto zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 8.00 deri në orën 18.00.

  • 1

    Radio