FLASIM Më shumë

Sonte emisioni “Flasim” : Qasje më serioze ndaj dhunës në familje – tolerancë zero

Prej tvteuta14:53, 30 Nëntor 2017

Sonte në orën 20:30 mud të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Në emision do të flitet për 16 Ditët e Aktivizmit Kundër dhunës ndaj grave, fushatë globale e cila organizohet çdo vit. Fushata ka filluar nga 25 nëntori Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj grave dhe përfundon në 10 dhjetor,Ditën e të Drejtave të Njeriut.

Të ftuara në studio janë : znj. Hatixhe Nelaj drejtoreshë ekzekutive e SOS telefonit për femra dhe fëmijë viktima të dhunës në Ulqin, dhe znj. Ardita Kovaçi psikologe në SH.F “Marshali Tito” , dhe psikologe ne SOS telefon.

  • 1

    Radio