Politikë Më shumë

SHQIPTARËT KANË HYRË NË NJË LOJË

Prej tvteuta14:48, 9 Korrik 2015

Ndërkaq, funksionari I Iniciativës qytetare, Vasel Sinishtaj ka deklaruar për Portal Analitika të Podgoricës se Nazif Cungu me rastin e nënshkrimit të aneksit të marrëveshjes me PDS-në është paraqitur para së gjithash duke shpëtuar veten.Sinishtaj thekson se ky është aneksi numër dy dhe, siç shton ai, nga ajo çfarë kam lexuar asgjë nuk është precizuar.Sipas Sinishtajt,askund nuk thuhet se do të miratohet ligji apo që ekziston detyrimi për miratim, vetëm qëndron që “do të tentohet”, “iniciohet”, “provohet”. Në këtë mënyrë shqiptarët kanë hyrë në një lojë e cila nuk është e definuar,- mendon Sinishtaj.

  • 1

    Radio