Sociale Më shumë

Radulloviq: Objektet që nuk mund të përfshihen në plan, do të rrënohen

Prej tvteuta09:50, 15 Janar 2018

Ministri i turizimit dhe zhvillimit të qëndrueshëm, Pavle Radulloviq, në intervistë për Vijesti ka folur për fatin objekteve ilegale që dekadat e fundit janë ndërtuar në Mal të Zi.

Ai tha se inçizimi i komplet zonës së bregdetit dhe qyteteve të mëdha ka përfunduar  dhe në proces është identifikimi i objekteve ilegale. Ministri njoftoi se objektet iegale që nuk mund të përfshihen në plan nuk do të legalizohen , kurse të tjerët do të hyjnë në procedurë të legalizimit. Sipas tij, objektet që nuk do të mund të legalizohen janë ato që pengojnë ndërtimin e rrugëve, hekurudhave, ndodhen në zona të mbrojtura apo vende të tjera me rëndësi të posaçme.

  • 1

    Radio