Aktuale Më shumë

Përfundoi me sukses gara ndërkombëtare e vrapit

Prej tvteuta14:24, 5 Shkurt 2016

Shoqata rekreative sportive Belvi organizoi garën ndërkombëtare të vrapit “Ulqin 2016”.

Në orën 15 para ndërtesës së Komunës së Ulqinit ishin të pranishëm të gjithë garuesit nga vendi dhe rajoni të cilët morën pjesë në konkurrencën e meshkujve dhe femrave në disiplinat pioner, junior dhe senior.

Për të pestën herë me radhë kjo shoqat organizon këtë lloj gare e cila për disa orë rrugët e Ulqinit i shëndron në një maratonë të vogël. Organizatori i garës së vrapit Misho Causheviq është i kënaqur me rrjedhëshmërinë  e saj.

Kjo  garë ishte e mbështetur nga Komunës së Ulqinit, Federata malazeze të atletikës dhe Organizata turistike të Ulqinit.

  • 1

    Radio