Sociale Më shumë

Nënat fillojnë grevën e urisë

Prej tvteuta16:22, 14 Mars 2017

Pas 13 ditëve të protestave kundër zvoglimit të kompensimeve për nënat me 3 ose më shumë fëmijë, gratë pjesmarrëse në këto protesta para Kuvendit të Malit të Zi,  sot kanë vendosur radikalizimin e tyre duke filluar grevën e urisë.

Ato edhe njëherë i kanë bërë thirrje Qeverisë që të heq dorë nga zvoglimi i këtyre kompensimeve, dhe kanë dërguar mesazhin se nuk do të nëdrpresin protestat as në ditët  e ardhshme. Ato gjithashtu kanë ftuar deputetet femra dhe aktivistet e sektorit civil që tu bashkanjiten në protestat e tyre.

  • 1

    Radio