Aktuale Më shumë

Në Adën e Bunës, u mbajt  Simpoziumi me temë “Turizmi sportiv si zhvillim i primatit malazez”

Prej tvteuta16:58, 21 Qershor 2022

Në kompleksin hotelier në Adën e Bunës, u mbajt  Simpoziumi me temë “Turizmi sportiv si zhvillim i primatit malazez”, ku morren pjesë gazetarët sportivë, nga vendet e rajonit. Në këtë simpozium u fol për Ulqinin, dhe në tërësi për Malin e Zi,  si një destinacion i pershtatëshëm për zhvillimin e turizmit sportiv, si vend që mundet të krahasohet me Rovinjin, Medulin, Palma de Majorken dhe Antalien sa i perket resurseve  natyrore .

Në simpozium morrën pjesë figura të njohura të sportit të ish-Jugosllavisë , ministri  i sportit dhe rinisë në qeverinë e Malit të Zi, Vasillije Llallosheviq ,si dhe Kryetari i komitetit olimpik të Malit të Zi ,Dushan Simonoviq

Më shumë rreth kësaj mundeni ta ndiqni në emisionin “Kronika e Ulqinit”, të Martën në orën 20:30.

  • 1

    Radio