Politikë Më shumë

Kryetari shpenzon 23,430 Euro nga llogaria e partisë

Prej tvteuta11:02, 29 Nëntor 2014

Sipas Institucionit të Kontrollit Shtetëror (DRI), Partia Demokratike e drejtuar nga Fatmir Gjeka, i cili njëherit është edhe kryetarë i Komunës së Ulqinit nga llogaria e partisë ka shpenzuar 23.430 euro, pa kurrëfarë dokumentacioni mbulues, që është 38 përqind e të ardhurave partiake për vitin 2013. Institucioni i Kontrollit Shtetëror në veçanti thekson mjetet buxhetore të ngritura nga kryetari Gjeka dhe sekretari i partisë të cilat nuk posedojnë mbulesa të shpenzimeve dhe është hera e parë që ky insitucioni shtetërorë (DRI), perveç që i dha vlerësimin negativ, ka rekomanduar që me këtë rast të merret Prokurori i lartë shtetëror.

  • 1

    Radio