Politikë Më shumë

GJUKANOVIQ NË BRUKSEL

Prej tvteuta10:20, 10 Prill 2015

Kryeministri Millo Gjukamovoq  do të qëndrojë në Bruksel më  14. dhe 15.pril,ku do të marrë pjesë në takimin e Këshillit Veriatlantik  me qëllim të bisedimeve  intensive të fokusuara të  Malit të Zi me NATO-n. Gjukanoviq në Bruksel do të kumtojë, se përveç përftimit ,se padyshimtë nga anëtarësimi  të shtetit tone, hyrja në Aleancë  ka rëndësi  për qëndrueshmërinë e mëtejme  të rajonit të Ballkanit Perëndimor dhe sigurinë e gjithëmbarshme të Evropës.Kryeministri malazias, gjatë qëndrimit në selinë e NATO-s, do të  takohet edhe me sekretarin e përgjithshëm të kësaj organizate, Jensen Stolinberg të cilin do ta infomojë me  reformat  dhe pritjen e ftesës në periudhën e ardhshme.

  • 1

    Radio