Ekonomi Më shumë

Elaborati bëhet në Beograd

Prej tvteuta13:20, 20 Shkurt 2015

Kompania e njohur nga Beogradi “Metroparking” do të bëj elaboratin në lëmin e parkingut për komunën e Ulqinit. Menaxheri i komunës Omer Bajraktari dhe sekretari për veprimtari komunale Avdulla Dervishi , me perfaqesuesit e kesaj firme,kanë vizituar  Ulqinin.

Është arritur marrëveshja që elaborati, përveç të tjerash, të përmbajë propozimin për parking zonat, periudhat e lejuara për parkim, kategoritë e automjeteve të cilat mund të parkohet, mënyrën e pagesës së parkimit, si dhe vendparkimet e përgjithshme dhe të veçanta.

  • 1

    Radio