Aktuale Më shumë

Dukaj uron festën e Fitër Bajramit

Prej tvteuta14:34, 2 Maj 2022

Të gjithë besimtarëve uroj nga zemra festën e Fiter Bajramit, me shpresë që këto ditë do t’i kalojnë me gëzim, hare dhe mirëqenie familjare. Festat janë rasti i mirë për të vërtetuar vendosmerinë tonë për ndërtimin e një shoqërie në të cilën do të respektohen vlerat universale dhe etike, ku të gjithë së bashku do të punojmë për një të ardhme të përbashkët sa më të mirë.

Ministër
mr Marash Dukaj

  • 1

    Radio