Sociale Më shumë

Darmanoviq në vizitë zyrtare në Shqipëri

Prej tvteuta09:53, 10 Janar 2017

Ministri i  punëve të jashtme Srgjan Darmanoviq sot do të qëndrojë për një vizitë zyrtare në Shqipëri me ftesë të homologut të tij shqiptar Dimitër  Bushati. Siç  është njohftuar  nga Ministria, gjatë vizitës , përveç takimit me Bushatin,  janë planifikuar takime  edhe  me zyrtarët më të lartë shqiptarë.

“Vizita e parë zyrtare në cilësinë e tij si Ministër i Punëve të Jashtme, z Srdjan Darmanoviq, është një tjetër konfirmim i marrëdhënieve të shkëlqyera dhe dialog intensiv politik midis dy vendeve q[ zhvillohen  vazhdimisht , me qëllim të forcimit të marrëdhënieve të përgjithshme”, thuhet në deklaratë.

  • 1

    Radio