Sociale Më shumë

ÇËSHTJA E INFORMIMIT SHQIP

Prej tvteuta10:33, 13 Maj 2015

Anëtari i Këshillit Kombëtar, Musa Gjoka delegacionit të Këshillit për arsim,culture dhe sport nga Republika e Kosovës, i cili pas Ulqinit, vizitoi edhe Tuzin, i prezantoi pozitën e shqiptarëve në fushën e medieve, ku foli për të arriturat e deritanishme dhe problemet me të cilat ballafaqohen shqiptarët. Ai potencoi se shqiptarët kanë hapësirë shumë të vogël në mediumet shtetërore dhe kërkojë nga ata që këtë situatë ta krahasojnë me pozitën e informimit të pakicave në Kosovë. Gjoka kërkoi që çështja e informimit të shqiptarëve në Mal të Zi të zgjidhet ashtu siç është e zgjedhur çështja e informimit të pakicave në Republikën e Kosovës.

  • 1

    Radio