Kulturë Më shumë

Aktivitetet në Tuz për ditën e flamurit

Prej tvteuta15:34, 28 Nëntor 2014

Poashtu ne kuader te aktiviteteve te ditës së flamurit, mbremë  Me moton Rreth Flamurit, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi në bashkëpunim me Shoqatën “Dedë Gjon Luli” nga Hoti dhe Shoqatën “Koha” nga Dinosha, u organizua program festiv në QKI Malësia në Tuz. Fjalën përshëndetëse e bëri Kryetari i KKSh-së Genci Nimanbegu, kurse sonte manifestimi i radhes do te mbahet në Plavë.

  • 1

    Radio