Aktuale Më shumë

“Ajo çka ndodhi në Cetinjë nuk janë vlera belvedere”

Prej tvteuta15:24, 15 Shkurt 2022

Ngjarjet në Kuvendin e Cetinjës nuk janë vlera dhe qëllime belvedere, tha deputetja e Partisë Socialdemokrate (SDP) Draginja Vuksanovic Stankoviq.

Milena Vujacic nga Garda e Vjetër e Aleancës Liberale të Malit të Zi (LSCG) u zgjodh si kryetare e asamblesë lokale të cetinjës me votat këshilltarëve të SDP, lëvizjes qytetare URA, Demokratëve dhe Gardës së Vjetër.
Vuksanović Stanković tha se askush nuk po llogarit që “të shkojë dorë për dore së bashku me ata që po rrëmbejnë Malin e Zi”.

“Ajo që ndodhi dje në kryeqytet nuk janë vlera dhe synime belvedere. Belvedere, ka nga ne që do të luftojmë me gjithë zemër për Cetinjen malazeze dhe Belvedere të Malit të Zi”, ka shkruar Vuksanović Stanković në Twitter.

  • 1

    Radio