Politikë Më shumë

Të themëlohet ndërmarrja

Prej tvteuta14:26, 18 Dhjetor 2014

Shefi i klubit të këshilltareve të Partisë Social Demokrate Skender Elezagiq tha se duhet përshpejtuar themëlimin e ndërmarrjes të shërbimit të parkimit, me që sipas tij mund të ndodhë të dështoj projekti që kap një vlerë 20 milion euro e ka të bëjë me zgjidhjen e problemit të ujrave të zeza që i financon Banka gejrmane për zhvillim. Njëri ndër kushtet që kërkojnë gjermanet është që të zvogëlohet numri i të punesuarve në ndërmarrjen publike ujësjellesi dhe kanalizimi. Rreth 20 punëtor do të punësoheshin në ndërmarrjen e re.

  • 1

    Radio