Aktuale Më shumë

Zhugjeli Çoba: Aktivitetet e shumta të përfunduara me sukses

Prej tvteuta14:07, 21 Nëntor 2022

Drejtoresha e Shkollës fillore “Marshall Tito” Medina Zhugjeli Çoba tha se kanë përmbyllur tremujorëshin e parë të mësimit me sukses, dhe se është e kënaqur me rezultatet e nxënësve të shkollës së saj.
3.96 ishte suksesi më i lartë i njërës prej klasave të gjashta, kurse 3.51 është nota mesatare në përgjithësi e mbarë shkollës tha Zhugjeli Çoba.

Ajo tha se gjatë kësaj periudhe kanë përmbyllur aktivitete të shumta dhe veçoi disa prej tyre, e ndër to ishte edhe ekskursioni i klaseve të nënta.

Ndër të tjera drejtoresha foli  për planet që i presin para përfundimit të gjysëmvjetorit të parë, ku tha se kanë shumë.

  • 1

    Radio