Sociale Më shumë

Vediha Gjoni fton të inderesuarit të bëhen pjesë e LDA Balkan

Prej tvteuta11:33, 30 Prill 2020

Leadership Development Assocoiation Balkan (LDA) në vazhdën e aktiviteteve të veta bën rgjistrimin e anëtarëve të ri për teritorin e Malit të Zi. Të gjithë të interesuarit të cilët kanë dëshirë që të mësojnë diçka të re dhe të kontribojnë në zhvillimin e të rinjëve, e që janë të moshës prej 18 deri në 35 veçare mund të plotësojnë aplikacionin i cili gjindet në faqen e internetit të kësaj organizate, deklaron për televizionin Teuta Vediha Gjoni, anëtare e shoqatës. Ndër organizimet më të mëdha të tyre janë Leap in Prishtina dhe Leap  in Tirana konferenca, këto që mbledhin një numër të madh të interesuarish të cilët ndjekin ligjerata të ndryshme nga persona të shumtë. Kjo organizatë planifikon të edhe në Ulqin të organizoj një konferencë të këtillë.

  • 1

    Radio