Aktuale Më shumë

Ujësjellësi: Për shkak të rrymës probleme në furnizimin me ujë

Prej tvteuta16:58, 16 Shtator 2022

Njoftim

” Për shkak të problemeve në rrjetin elektrik që furnizon edhe ujësjellësin kryesor Lisën-Bore, edhe funksionimi i stacioneve të pompimit të ndërmarrjes “UK” Ulqin, është vështirsuar. Për shkaqet e mësipërme, furnizimi me ujë i konsumatorëve në vendbanimet periferike dhe urbane të qytetit të Ulqinit po zhillohet me vështirësi.”

Ju falënderoj për mirëkuptimin

“Ujësjellës – kanalizimi” d.o.o. Ulqin

  • 1

    Radio