Aktuale Më shumë

U mbajt shqyrtimi publik për Planin hapsinor të zonës bregdetare

Prej tvteuta09:58, 18 Shkurt 2016

Dje në sallën e Kuvendit Komunal për rreth 6 orë u mbajt shqyrtimi publik për draftin e Planit Hapsinor të zonës bregdetare.

Pothuajse të gjithë folësit dhanë mesazhe të forta se janë kundër ndërtimeve në zonën e Kripores dhe Valdanosit, dhe se kjo e fundit duhet të mbrohet me çdo kusht.

Plani hapsinor për zonën bregdetare ka kohë që ngjall debate të shumta edhe në komunat e tjera ku qytetarët kanë shprehur pakënaqësitë e tyre me zgjidhjet përfundimtare.

  • 1

    Radio