Sociale Më shumë

U mbajt Kuvendi i dyte i pensionisteve

Prej tvteuta17:59, 15 Mars 2019

Sot në Ulqin është mbajtur Kuvendi i dytë i rregullt i pensionistëve të Malit të Zi në të cilin muarën pjesë kryetari i Lidhjes së pensionistëve Branko Veshoviq, kryetari i Këshillit komunal të pensionistëve të Ulqinit Millan Klikovac, si dhe kryetarët e shoqatave tjera të pensionistëve komunal në Mal të Zi. Në mbledhje u shqyrtuan rezultatet e arritura në përmirësimin e standardid të jetesës së pensionistëve, kurse kryetari i Kuvendit në fjalë Branko Veshoviq, tha se pushimorja e re për pensionistë do të ndikojë dukshëm në pushimin e pensionistëve sepse ajo do të bëhet si një Igallo e dytë, theksoi Veshoviq.

  • 1

    Radio