Kulturë Më shumë

U hap eksozita retrospektive e piktorit Gjergj Noc Martini

Prej tvteuta12:57, 8 Prill 2019

Në galerinë e arteve të Qendres Kulturore të Ulqinit u hap eksozita retrospektive e piktorit Gjergj Noc Martini. Veprat e këtij artisti kanë kaluar përmasat jo vetëm të qytetit të Ulqinit dhe Malit të Zi por edhe më gjërë. Aktiviteti u mbajt pikërisht për nder të “Ditës së Ulqinit”. Ekspozitën e shpalli të hapur kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, i cili për të pranishmit u shpreh se ndjehet i vlerësuar që organizuan këtë aktivitet , është nderim për Ulqinin që ky artist ka dhënë kontributin e tij edhe ne zbulimin e talentëve të rinjë.

  • 1

    Radio