Sporti Më shumë

Turneu në mini fudboll

Prej tvteuta11:07, 17 Janar 2015

Në sallën e shkollës së mesme “Vllazërim -bashkim” me datën 15janar filloi turneu në mini fudboll për moshat deri 18 vjeç. Në turne marrin pjesë 13 ekipe të ndara në katër grupe. Marrin pjesë ekipet nga Ulqini, Ana e Malit dhe Kraja.

Fondi shpërblyes për fituesin e turneut është 300 euro. Pas  përfundimit të turneut do ndahen edhe çmimet pë lojtarin më të mirë, portierin dhe golëshënuesin më të mirë.

Turneu do të përfundojë më datën 18 janar, ku do të luhet gjysëmfinalja dhe finalja, me c’rast do të perfundojë ky turne.

  • 1

    Radio