Aktuale Më shumë

Të shtunën dhe të dielën në Valdanos do të mbahet manifestimi “Shporta e vjeshtës”

Prej tvteuta14:09, 26 Tetor 2023

Organizata Turistike dhe Komuna e Ulqinit me përkrahjen e Ministrisë së Ekonomisë dhe Turizmit si dhe Ministrisë së Bujqësisë në Mal të Zi, organizonë manifestimin “Shporta e Vjeshtes ” që do të mbahet me datat 28.10.2023 dhe 29.10.2023 në ullishtën e Ulqinit gjegjësisht në Valdanos .

Përveç programit të begat që është përgatitur në bashkëpunim me shkollat , çerdhet dhe shoqatat kulturo-artistike , në këtë manifestim do të jenë pjesmarrës edhe Bright Minds me aktivitet e tyre , Piktorët nga Ulqini do kenë ekspozitën e tyre të pikturave me motive vjeshte si dhe për më të vegjëlit tanë do të jenë prezent kuajt e vegjël PONI ku fëmijët do kenë mundësi të fotografohen dhe të kalërojnë me një çmim simbolik .

Shporta e vjeshtës këtë herë vjen e mbushur plotë me ngjyra dhe shije.

  • 1

    Radio