Kulturë Më shumë

Të marten do të organizohet pastrimi i Kalasë së Ulqinit

Prej tvteuta12:49, 1 Qershor 2020

Kalaja e Ulqinit ka disa problematika të cilat barten ndër vite, si furnizimi me ujë, energjia elektrike, infrastruktura e vjetërsuar, por ajo se çfarë i brengosë më së shumti banorët e qytetit të vjetër është papastërtia e cila vërehet në çdo kënd. Mustafa Suloviq, banor i Kalasë me një grup të rinjësh dhe me ndihmën e Ndërmarrjes Publike Veprimtari komunale, Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit ditën e marte të datës 2 qershor në fillim, në ora 8:00 do të organizojnë pastrimin e kësaj zone e cila është e të gjithë Ulqinit.

Të gjithë ato të cilët dëshirojnë të ndihmojnë mund ti bashkangjiten kësaj iniciative.

  • 1

    Radio