Rajoni/Bota Më shumë

TAKOHEN MUSTAFA DHE VUÇIQ

Prej tvteuta13:05, 23 Qershor 2015

Në takimin e sotëm  të Brukselit pritet të marrin zgjidhje katër probleme të mëdha: Themelimi i Asociacionit të Komunave serbe dhe kompetencat që do të ketë. Shtizat janë duke u thyer rreth kompetencave që do të ketë ky asociacion. Temë tjetër është prefiksi telefonik ndërkombëtar që kërkon Kosova ndërkohë që Serbia kërkon që serbët e veriut të mbesin të lidhur me telekomin e Serbisë.Temë tjetër është çështja e barrikadës mbi lumin Ibër, e cila duket se do të marrë zgjidhje, ndërsa më problematike duket të jetë çështja e statusit të liqenit të Gazivodës.

  • 1

    Radio