Politikë Më shumë

Tadiq-Mijoviq kandidate potenciale për presidente

Prej tvteuta09:40, 9 Shkurt 2018

Gazetarja dhe aktivistja e njohur kundër luftës në ish Jugosllavi, Milka Tadiq – Mijoviq,  përmendet si kandidate potenciale e opozitsë malazeze për zgjedhjet e ardhshme presidenciale. Sipas mediave, Tadiq-Mijoviq është e preferuara e opozitës qytetare, kurse Fronti Demokratik preferon Andrija Joviqeviq, ish ministrin e mbrendshëm. Në ditët në vijim pritet që të bëhen bisedime me të dy kandidatët potencial, në mënyrë që të mësohet nëse janë të gatshëm ta pranojnë kandidaturën.

  • 1

    Radio