Kulturë Më shumë

Sot promovimi i librit të Edita Nimanbegu

Prej tvteuta16:12, 2 Tetor 2015

Sot në galerinë e arteve të Qendrës për Kulturë, do të mbahet promovimi i librit “Shtigjet e fatit” i shkrimtares nga Ulqini Edita Nimanbegu.Promovimi organizohet nga Qendra për Kulturë dhe Libraria Arti. Sponsor i botimit të librit është Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave. Romani “Shtigjet e Fatit” është romani i parë i shkruar nga një femer shqiptare nga Ulqini çka e bënë edhe më të veçantë këtë mbrëmje.

  • 1

    Radio