Sociale Më shumë

Shtabi komunal vendos në dispozicion dy llogari rrjedhëse për të ndihmuar të prekurit nga kriza

Prej tvteuta14:19, 28 Prill 2020

Komuna e Ulqinit njofton qytetarët , bashkëvendasit tanë kudo që ndodhen, punëdhënësit, afaristët pronarët e objekteve hoteliere  dhe subjektë të tjerë se ditëve të fundit  kemi kërkesa  dhe gadishmëri për ofrimin e ndihmave materiale nga ana e tyre. Nisur nga kjo , Shtabi komunal për parandalimin e epidemisë në Ulqin vë në dispozicion  dy llogari rrjedhese  ku të interesuarit mund ti bëjnë derdhjen e mjeteve. Të njëjtën gjë mund ta bëjnë edhe  bashkëvendasit tanë , të cilët dëshirojnë të ndihmojnë vendlindjen për të sfiduar  me sukses situatën e krujuar nga  pandamia e Coronavirusit.

LLogaria Rrjedhëse-Prva Banka 535-8476-65

Prva banka: 535-8476-65

Intermediary bank : RAIFFEISEN ZENTRALBANK OESTERREICH AG VIENNA, SWIFT CODE : RZBAATWW

Account with institution : Prva Banka Crne Gore, SWIFT CODE : PRVAMEPG

Beneficiary customers : ME25535005130000006564 Opština Ulcinj / Bul.Gj.K.Skenderbeu bb/Ulcinj

  • 1

    Radio