Politikë Më shumë

“Shqiptarët e vendosur” dorëzojnë propozim ligjin i cili do ti hapte rrugë kthimit të ullishtës së Valdanosit

Prej tvteuta17:00, 20 Maj 2020

Sot nënkryetari i Kuvendit Malit të Zi, z. Genci Nimanbegu (FORCA), së bashku me përfaqësuesit e koalicionit “Shqiptarët të Vendosur” (FORCA, USDH, ASH), ka dorëzuar në procedurë propozim Ligjin për eliminimin e pasojave të konfiskimit të pasurisë në gjirin e Valdanosit, propozimin juridik në bazë të cilit do të zgjidhet çështja e kthimit pronës (ullishtës) në gjirin e Valdanosit në Ulqin, pronë e cila nga pronarët e vërtet u konfiskua në vitin 1978.

me poshte mund te lexoni dokumentin dhe mund te shihni pres konferencen ne teresi:

http://www.skupstina.me/images/gn1.pdf

http://cloud.skupstina.me/index.php/s/WUklwHqB0FT5MvB

  • 1

    Radio