Politikë Më shumë

Ne Ulqin rritet numri i të punësuarve

Prej tvteuta11:56, 3 Dhjetor 2014

Numri i të punësuarve në12 muajt e kaluar më së shumti është rritur në komunën e Ulqinit, duke përfshir këtu ndërmarrjet publike dhe arrin në 175. Kështu nga 401 është rritur në 576. Gjatë 12 muajve , 7 komuna në Mal të Zi, përfshirë këtu edhe ndërmarrjet dhe institucionet publike ka zvogluar numrin e të punësuarve. Të gjitha të tjerat duke mos llogaritur Zhablakun kanë shtuar numrin e të punësuarve. Ulqini kryeson me punësime të reja që ndiqet nga komuna Berane, Plevla , Podgorica dhe Budva ku numri i të punësuarve është rritur për 24 veta.

  • 1

    Radio