Politikë Më shumë

“Respektoni masat qe te mos kemi gjendje te jashtezakonshme”

Prej tvteuta12:13, 23 Mars 2020

Ministri i mbrojtjes  Predrag Boshkoviq ka deklaruar se situata ne karantinat ne tere teritorin e Malit te Zi eshte e qete. Nuk a pasur shkelje te rendit dhe qetesise, por ka pasur mosrespektim te disa masave. Boshkoviq theksoi se ende nuk kane menduar per vendosjen e gjendjes se jashtezakonshme, duke shtuar se kjo mvaret nga  sjelljet e qytetareve dhe asaj se sa do te respektojne masat e dhena.

“Shumica te cilet gjenden ne karantine, e kane kuptuar situaten si socializim dhe jo si mbajtje te distances fizike, por mosrespektimin e masave nuk do te lejoje ushtria, te cilet rreth 100 veta jane te shperndare neper Mal te Zi, theksoi Boshkoviq per Televizionin e Malit te Zi.

  • 1

    Radio