Sociale Më shumë

Prezantimi i projektit Bojanatour: Turizmi i gjelbër në Ulqin

Prej tvteuta09:53, 6 Nëntor 2015

Dje në restoranin Ponte në Adë, u bë tubimi përfundimtar në kuadër të projektit “Bojanatour: Turizmi I gjelbër në Ulqin”.

Në këtë tubim u bë prezantimi i rezultateve përfundimtare të projektit, gjegjësisht “Vizioni për bregdetin e Ulqinit 2015”,  si dhe “Strategjia e komunikimit dhe mjetet për turizmin e qëndrueshëm të bazuar në natyrën e deltës së Bunës”.

Projekti është bashkëpunim I ECNC Group nga Spanja, UBA-s, dhe OJQ “Hapi I gjelbër”.

  • 1

    Radio