TURIZËM Më shumë

OT vendos ulëset solare në Shtegvashë

Prej tvteuta12:48, 4 Dhjetor 2017

Organizata Turistike e Ulqinit para disa ditëve ka bërë instalimin e ulësave solare në pikën e vrojtimit në Shtegvashë.

Drejtori i kësaj organizate Fuad Haxhibeti për televizionin Teuta  më herët kishte lajmëruar vendosjen e këtyre ulëseve, të cilat do të shërbjenë që turistët të mbushin bateritë e telefonave dhe marrjen e informacioneve për këtë zonë.  Përveç Shtegvashës, këto ulëse janë planifikuar të vendosen edhe në pikën e vrojtimit në Valdanos.

 

  • 1

    Radio