Politikë Më shumë

Opozita kërkon debatë për donacionet e paligjshme

Prej tvteuta10:00, 24 Janar 2019

Partia Socialdemokrate dhe Fronti Demokratik kanë kërkruar seancë kuvendore në lidhje me çështjen e financimeve të paligjshme për të cilën akuzohet Partia Demokratike e Socialistëve. Deri tani përkrahje për këtë iniciativë ka treguar edhe deputeti Nedeljko Rudoviq , kurse Aleksandër Damjanoviq ka deklaruar se për këtë do të përcaktojet pasi ta marrë iniciativën. Për të inicuiar mbledhje të jashtëzakonshme të Kuvendit nevojiten nënshkrimet e të paktën 27 deputetëve.

  • 1

    Radio