Sociale Më shumë

Normalizimi i furnizimit me ujë pritet në orët e pasditës

Prej tvteuta14:59, 1 Tetor 2020

Për shkak të rikonstruktimit të rrjetit të ujësjellësit në zonën e  Pistullës sot Komuna e Ulqinit ka mbetur pa furnizim me ujë.Drejtori i ndërmarrjes publike „Ujësjellës – Kanalizimi“ Mr. Fuad Haxhibeti, deklaroi se pas përfundimit të sezonit turistik është filluar me ndërhyrje në sistemin e ujësjellësit për të riparuar rrjetin, dhe se në orët e pasditës pritet të vijë deri tek normalizimi i furnizimit me ujë

 

 

  • 1

    Radio