Politikë Më shumë

Një vjetori i qeverisjes lokale

Prej tvteuta12:09, 25 Shkurt 2015

I pari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka , ka shënuar një vjetorin e ekzekutivit. Ai ka theksuar disa pritshmëri , para së gjithash ato që lidhen me investimet. Gjeka ka shtuar se periudha e kaluar është karakterizuar me humbje të mëdha buxhetore, të shkaktuara nga lëndet gjyqësore duke apostrofuar se do të ketë edhe të tjera. Përkundër kësaj ai thot se është i kënaqur me funksionimin e kualicionit të cilin e përbëjnë partija Demokratike që udhëheq ai , Forca dhe Lëvizja qytetare. Gjeka nuk ka dëshiruar tu përgjigjet pyetjeve të gazetarëve.

  • 1

    Radio