Sociale Më shumë

Nimanbegu uron Vitin e Ri 2019

Prej tvteuta21:46, 2 Janar 2019

Gëzuar Viti i Ri 2019

Të nderuar shokë, miq dhe familjarë, fqinjë dhe bashkëqyterarë, bashkëkombas,
Të dashur vëllezër dhe motra,
Ju lutem për pak durim dhe kohë që të lexoni këtë mesazh urimi:
Dëshiroj që Viti i Ri 2019 të jetë një vit i mbarë për ju dhe familjet tuaja, të jeni të shëndetshëm dhe të gëzuar. Deshiroj që të dashuritë tuaj të jenë të lumtur dhe të mirë ndaj jush ashtu edhe ndaj të afërme tuaj. Rininë ta keni të dalluar në shkollë, familjarët ti keni të suksesshëm në punën e tyre dhe të gjithë ne familjet ti keni të përkushtuar ndaj njëri tjetrit.
Të gjithë të jemi më të ndijëshëm ndaj nevojave të njerëzve që do të kenë veshtirësi dhe probleme. Të jemi të gatshëm ti ndihmojmë sipas mundësive dhe dijes që posedojmë.
Unë këtë mesazhë ju dërgoj me zemërplot dhe me besim që të gjithë do ta jetësojmë sado pak me mirësi, bujqari dhe mirëkuptim ndaj njëri tjetrit Vitin e Ri që na vjen.

Urime dhe çdo të mirë në Vitin e Ri 2019 dhe i pritshi shumë Vite te Reja.
Të gëzoni jetë të gjatë dhe të lumtur Ju dhe familjet tuaj ju dëshiron,

Genci Nimanbegu me familje

  • 1

    Radio