Politikë Më shumë

Nikollë Camaj: U bëmë bashkë për mos tu ndarë kurrë(video)

Prej tvteuta22:53, 5 Mars 2019

Kjo nuk është fitorja e tri partive, nuk është fitorja e Forumit, është fitorja juaj  dhe ju përmbani tri parti dhe ju përmbani  Forumin,kështu  u drejtua Nikollë Camaj në mbrëmjen e fitores së zgjedhjeve.

“Kjo e dëshmoi që shqiptarët kur bëhen bashkë vetëm korrin suksese, vetëm korrin fitore dhe  ky eshtë vetem fillimi I fitoreve për shqiptarët e Malësisë, përshqiptarët në përgjithësi, deklaroi Camaj.

  • 1

    Radio