Sociale Më shumë

Nënat nuk do të heqin dorë nga kërkesat e tyre

Prej tvteuta10:16, 21 Shkurt 2017

Nënat me tre ose më shumë fëmijë nuk  do të heqin dorë nga kërkesat e tyre për kompenzimet  që ju takojnë  përfaqësuesja e tyre, Zheljka Savkoviq. “Kompenzimet na i siguroi shteti jo me kërkesënt tonë ,por me votat e deputetëve në Kuvendin e Malit të Zi , kështu që ne nuk do të heqim dorë nga ato” shton ajo .

Sipas saj, Trupi Koordinues nuk do të ftojë  nënat  të dalin para Qeverisë edhe dy ditë,për të ju dhënë mundësinë atyre që të mbajnë premtimet dhe ti ftojnë në takim. Nëse kjo nuk ndodh,  shprehet  Savkoviq,  do të planifikojmë  një protestë të re ku do të na bashkangjuten edhe familjarët .

  • 1

    Radio