Sociale Më shumë

Nënat nuk heqin dorë nga protesta, pa marrë parasysh gjendjen

Prej tvteuta10:03, 17 Mars 2017

Nënat që për të 16 ditë protestojnë para Kuvendit të Malit të Zi, edhe një herë kanë shprehur vendosmërinë e tyre për të vazhduar protestën, megjithë vështirësitë shëndetsore me të cilat përballen.

Ato tashmë kanë hyrë në ditën e 4 të urisë , dhe disa prej tyre kanë qenë të detyruara të marrin ndihmë mjeksore. Sipas njërës nga ato, Maja Jovoviq nga Nikshiqi, nënat nuk do të dorëzohen dhe do të vazhdojnë protestën e tyre , qoftë edhe duke rrezikuar jetën.

  • 1

    Radio