Sociale Më shumë

Në barnatoret e “Montefarm” – it 333 mijë maska

Prej tvteuta11:14, 29 Prill 2020

Montefarm ka filluar distribuimin, dhe deri në fund të kësaj jave në farmacitë e veta do të distribuojë 333 mijë maska, kurse çmimi i tyre do të jetë 0,51 euro. Trupi koordinues nacional, në pajtim me rekomandimet e Institutit për shëndetin publik të Malit të Zi dhe të Organizatës botërore të shëndetësisë për mbajtjen e maskave mbrojtëse në ambientet e mbyllura, ka dhënë pëlqimin që “Montefarm” ti furnizojë farmacitë e veta me një sasi plotësuese te maskave.  Numri i maskave për blerje është i kufizuar në 5 për person.

  • 1

    Radio