Sociale Më shumë

Muho Uruçi emërohet Arkitekt kryesor i Komunës së Ulqinit

Prej tvteuta13:07, 3 Gusht 2022

Arkitekti Muho Uruçi është emëruar për Arkitektin kryesor të Komunës së Ulqinit. Ai në statusin e tij në Facebook pas emërimit, ndër të tjera theksoi:

“Pas 10 viteve përvojë pune në fushën e Arkitekturës, kam nderin e madh të marr detyrën e Arkitektit Kryesor të Qytetit në Komunën e Ulqinit. Nje përgjegjësi e madhe, një sfidë e re në fushën time profesionale dhe një kontribut per qytetin te cilit i detyrohemi me shumë dashuri, ndërgjegjësim dhe kujdesje”.

  • 1

    Radio